Mister Mountain

“Ontdek jouw talent in de kracht van de bergen”


Bergsport(avonturen) en coaching

Mister Mountain combineert bergsportavonturen en coaching zodat jij de volgende stap kunt maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Steeds meer vrouwen doen aan bergsport, sportklimmen, boulderen en outdooractiviteiten. Deze activiteiten zetten we dan ook in bij onze avonturen en coaching.

Mister Mountain maakt bergsportavonturen toegankelijk voor iedere vrouw. Met elkaar creëren we een leuke, stoere ondersteunende en veilige sfeer om sporten en coachen in de bergen te ontdekken en te beleven. Wij combineren bergen, sport, avontuur en coaching. Wij hiken, biken, klimmen en trailen & combineren dat met goede gesprekken en coaching. Onze avonturen duren 1 tot maximaal 5 dagen zodat het goed te combineren is met een drukke baan en gezinsleven. Juist de sportieve en mentale uitdaging, de frisse lucht, de kracht van de bergen en goede gesprekken zorgen ervoor dat jij in korte tijd jezelf kunt ontwikkelen, gedrag verandert, weer helemaal oplaadt en je sterk en happy voelt.

Specialisaties

 1. Vrouwelijk Leiderschap
 2. Vitaliteit
 3. Balans privé en werk
 4. Optimaal presteren

Een powervrouw dat wordt je niet, dat ben je al! Door middel van onze coaching ontdek jij waar je geremd wordt en hoe jij interne barrières kunt wegnemen. Coaching helpt jou om nog sterker in je schoenen te staan, om te gaan met stigma’s en de powervrouw te worden die je eigenlijk al bent.

Diensten

 1. Bergsportavonturen
  1. a. Live Motion coachreizen
 2. Fysieke begeleiding
 3. Coaching

Mister Mountain

 1. maakt bergsportavonturen toegankelijk, realiseerbaar en haalbaar voor iedere vrouw.
 2. daagt vrouwen uit om deel te nemen aan coachreizen. 
 3. stimuleert leiderschap, vitaliteit, gezondheid en presteren door coaching. 
 4. biedt fysieke begeleiding bij het behalen van bergsportdoelen.

Ben je op zoek naar een leuk avontuur? Wil je specifieke skills verbeteren? Heb je vragen over voorbereidingen op expedities? Of heb je suggesties? Laat het ons weten en mail naar info@mistermountain.com.