Mister Mountain

Over Mister Mountain

Feel Free – Feel Fit – Feel Adventurous

“Challenges create choices to create change”

Waar iedere expert ooit een beginner was

Mister Mountain is een groep actieve Hollandse meiden met passie voor de bergen en vette avonturen. Wij hebben gemerkt dat er in Nederland zoveel vrouwen zijn die van avontuur houden maar soms niet weten hoe te starten. Daarom zijn we gestart met het delen van onze passie en organiseren we ‘Mister Mountain on tour’ evenementen. Laagdrempelige avonturen waarbij je kennis maakt met bergsportavonturen zoals klimmen, hiken, trailrunnen, mountainbiken en de basisbeginselen van alpinisme. Deze evenementen organiseren we met inspirerende vrouwelijke rolmodellen, sporttherapeuten, trainers, gidsen etc. Tijdens onze evenementen kun je altijd spullen lenen. Je hoeft dus geen materiaal aan te schaffen. Wij bieden je alle informatie over hoe je je kunt voorbereiden op avonturen, hoe je trainingen opbouwt, hoe je je backpack inpakt, wat je echt niet mee moet nemen, waar je wel leuke kleding kan vinden en leren we je vuur maken. You will survive! Bij ons gaat het niet om hoe sporten is bedoelt maar om het ontdekken van avontuur, de lol, elkaar inspireren, motiveren en uitdagen. Op deze manier ontwikkel je je eigen ‘Mountain Fit’ lifestyle zodat jij je vrij, fit, sterk en blij voelt!

Naast het organiseren van deze laagdrempelige evenementen organiseren we ook avonturen voor vrouwen die specifieke skills willen verbeteren of gewoon samen met ons avonturen willen beleven zoals klimmen in de Ardennen en fietsen in de bergen. Houdt hiervoor de facebook pagina en de evenementen op deze website in de gaten. Wil je meer weten over de

Naast het organiseren van evenementen gaan we ook van start met het schrijven van blogs en houden van interviews met rolmodellen. Daarnaast zijn we te vinden op facebook en instagram zodat je op de hoogte bent van onze avonturen. Bij Mister Mountain houden we wel van een vrouwelijke touch. Je zult ons dan ook herkennen aan een vleugje roze :).  

Ben je op zoek naar een leuk avontuur? Wil je specifieke skills verbeteren? Heb je vragen over voorbereidingen op expedities? Of heb je suggesties? Laat het ons weten en mail naar info@mistermountain.com.

Ons doel:
Mister Mountain

  1. verbindt professionals, beginners en avontuurlijke vrouwen.
  2. creëert een community om elkaar te ontmoeten en inspireren.
  3. maakt bergsportavonturen toegankelijk, realiseerbaar en haalbaar.
  4. inspireert en informeert over hoe stap voor stap avonturen aan te gaan.
  5. daagt vrouwen uit om deel te nemen aan leuke bergsportavonturen. 
  6. stimuleert zelfverzekerdheid, fitheid en gezondheid. 
  7. draagt bij aan het ontwikkelen van de bergsport voor vrouwen.