Rockstars

DSC04272

Become a Rockstar

GemPam

Wordt onderdeel van onze club.

Laten we er samen voor zorgen dat meer vrouwen in beweging komen en dat bergsport avonturen voor iedere vrouw toegankelijk en haalbaar zijn. 

Voel je onderdeel van een groeiende beweging van gelijkgestemde vrouwen die een passie delen voor de verschillende onderdelen van de bergsport. Wordt een rockstar en kom in contact met vrouwen in de bergen in Nederland en daar buiten.

Wat is Mister Mountain?

Nog maar kort geleden, in Augustus 2016 lanceerden Nienke en Tatjana en andere vrouwenlijke ambassadeurs van bergsporten Mister Mountain met de visie om meer vrouwen te stimuleren, om de uitdaging aan te gaan, aan bergsport te doen en de bergsport(avonturen) toegankelijker te maken voor vrouwen.

Onze droom

Wij dromen ervan om de grootste club van bergsportvrouwen te faciliteren. Met als doel dat vrouwen van iedere leeftijd, met verschillende mogelijkheden en vaardigheden deel nemen aan de bergsport en bergsportavonturen en met trots en vertrouwen de berg op gaan.

Met grote passie en fun willen we laten zien dat meer vrouwen aan bergsport doen. Deel je ondersteuning en vertel je verhalen door gebruik te maken van #mistermountain #rockstar.

Hoe kun je deelnemen?

Wordt een Rockstar #rockstar

Schrijf je in. Daarna ontvang jij:

  • Onze Mister Mountain updates
  • Kans op het winnen van tickets voor onze avonturen
  • Als eerste toegang op onze evenementen
  • Kortingscodes voor producten
 

Iedere vrouw verbonden aan Mister Mountain is een Rockstar. Als je ons wilt ondersteunen met organiseren, bloggen, social media, het begeleiden van groepen zodat we meer vrouwen kunnen verbinden aan Mister Mountain, stuur dan een mail naar info@mistermountain.com.