Coaching

“Een powervrouw dat wordt je niet, dat ben je al”


Waarbij kan een coach je helpen? 

Door middel van coaching ontdek jij waar je geremd wordt en hoe jij interne barrières kunt wegnemen. Coaching helpt jou om nog sterker in je schoenen te staan, om te gaan met stigma’s en de powervrouw te worden die je eigenlijk al bent. Plan hier jouw coachsessie.

Mister Mountain helpt jou bij verschillende onderwerpen:
1. Leiderschap
2. Vitaliteit
3. Balans
4. Optimale prestaties

1. Wat heb jij als talentvolle en powervrouw nodig?
Wat kan jij, als getalenteerde vrouw die alles in zich heeft om door te stoten naar de top, of om zich verder te ontwikkelen, doen om hogerop te komen? Laat je onzekerheden los! Ten eerste de gedachte dat iedereen je aardig moet vinden. Ten tweede de gedachte dat als er iets fout gaat dat het dan vast jouw schuld is. En op de derde plaats het idee dat je niet goed genoeg bent. Herken jij de angst om door de mand te vallen en de gedachten; hoe aardiger ze mij vinden, hoe minder ze letten op wat ik presteer. In onze coachsessies gaan we aan de slag met hoe we jouw belemmerende overtuigingen overboord kunnen gooien. Jij leert hoe je juist vanuit je vrouwelijke kracht en kwaliteiten je leiderschap kunt versterken.

Ambieer jij een leidinggevende rol, meer leiderschap en ben je klaar om uit je comfortzone te stappen? Dan zijn onze coachsessies ‘leiderschap’ iets voor jou!

2. Hoe vitaal ben jij? 
Vitaliteit geeft kwaliteit aan het leven. Vitaal staat voor energiek, krachtig en gezond. Iedere vrouw kent aan vitaliteit en gezondheid een grote waarde toe in relatie tot een gelukkig bestaan. Niet altijd hebben we onze gezondheid in eigen hand, toch kunnen we zelf, vooral aan de preventieve kant, veel doen om de kwaliteit van ons leven te verhogen en verbeteren.

Vitaliteit steunt op verschillende pijlers:
– Voeding
– Beweging
– Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing

Wil jij je weer vitaal voelen? Wij helpen jou weer in beweging komen.

3. Hoe is de balans in jouw leven?
Wij werken vanuit het meerdimensionaal belasting belastbaarheidsmodel. De balans tussen belasting en belastbaarheid. Belasting is de optelsom van alles wat we van onszelf vragen en alles wat er op ons pad komt. We noemen dit ook wel de rugzak. De belastbaarheid staat voor hoe gemakkelijk we deze rugzak dragen. Een disbalans hiertussen uit zich veelal in stress, disfunctioneren en ongemak, vaak begint het met fysieke klachten en/of een vermindert herstel. Vanuit Mister Mountain labelen we belasting ook wel als ‘uitdagingen’ en belastbaarheid als ‘vaardigheden’. Ervaar je balans in de uitdagingen in het leven en ben je voldoende vaardig hiermee om te gaan dan ervaar je veelal het gevoel van ‘flow’. Flow is de tegenhanger van stress.

Stress is een functionele reactie van ons lichaam op dreigende balansverstoringen. Deze stressreactie is in principe een prima reactie en draagt bij aan overleven en je in harmonie kunnen verhouden tot de niet altijd even vriendelijke omgeving en de daarin plaatsvindende gebeurtenissen. Onze stressreacties dateren uit de oertijd. Toen was overleven een dagelijkse bezigheid. Er is veel verandert, we hoeven niet meer achter herten aan te rennen voor een maaltijd. Toch ervaren we nog veel stress door reorganisaties, relatieproblemen, files, veranderingen in de gezinssituatie, verwachtingen, ziekte bij familie, vrienden of onszelf. Zelfs verkeerde voeding en te weinig of te veel bewegen zetten het stresssysteem aan. In onze moderne maatschappij schiet de stressreactie vaak zijn doel voorbij. Het staat veelal te lang en te vaak aan. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor onze vitaliteit en gezondheid.

Met gezonde voeding, lekker bewegen, het herkennen van stress en de vaardigheden ontwikkelen om daarmee om te gaan is veel te winnen! Dit opent jouw weg naar flow en vitaliteit. Wij helpen jou stress, problemen en tekortkomingen te transformeren naar uitdagingen en vaardigheden.

Wil jij weer in balans zijn? Wij helpen jou bij het creëren van inzicht, ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en de balans te herstellen.

4. Wil jij optimale prestaties leveren op alle fronten?
Ben jij ondernemer, een carrièretijger, een (top)sporter? Wil jij graag op het juiste moment pieken en daarbij energie overhouden?

Optimal performance coaching helpt jou op het juiste moment te presteren en energie over te houden. Hoe kan je 3 belangrijke presentaties houden per week en het volgende moment er zijn voor je gezin of vrienden? Hoe behoud je de focus? Hoe ga je om met prestatiedruk?

In deze coachsessies gaan we aan de slag met doelen, focus, ontspanning, flow, jouw fitheid en bereidheid doelen te behalen. Wat levert het jou op?

  • Ontdekt wat jij echt belangrijk vindt
  • Ontdekt hoeveel je daarvoor wilt doen
  • Jij daarvoor kiest
  • Met energie en plezier aan het werk bent
  • Om kan gaan met prestatiedruk
  • Topsport kunt leveren
  • In beweging komt om jouw persoonlijke doelen te realiseren
  • Zakelijk en privé in balans zijn

Wij helpen jou optimaal te presteren!

Contact

Wil jij graag aan de slag met coach van Mister Mountain? Plan hier uw coachsessie.