Mister Mountain

“Actief bezig zijn in de natuur heeft een positief psychologisch effect”


Bergsport en coaching

Het bergleven is gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Bergen geven je inspiratie om in beweging te komen. Actief bezig zijn in de natuur heeft een positief psychologisch effect op ieder mens. Je wordt meer ontspannen, voelt je levendiger en hebt minder last van negativisme en vijandigheid.

De bergen bieden zoveel kansen om de beste versie van jezelf te worden. In onze coachsessies zetten we de bergen dan ook in als metafoor en middel om jou te coachen bij het behalen van jouw hogere doelen.

Wij combineren bergen, sport en (online) coaching. Wij hiken, biken, klimmen en trailen & combineren dat met goede gesprekken en coaching. Juist buiten kom je tot inzichten en antwoorden zodat jij de volgende stap kunt maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Specialisaties

 1. Vrouwelijk Leiderschap
 2. Vitaliteit
 3. Balans privé en werk
 4. Optimaal presteren

Een powervrouw dat wordt je niet, dat ben je al! Door middel van onze coaching ontdek jij waar je geremd wordt en hoe jij interne barrières kunt wegnemen. Coaching helpt jou om nog sterker in je schoenen te staan, om te gaan met stigma’s en de powervrouw te worden die je eigenlijk al bent.

Diensten

 1. Coaching
 2. Fysieke begeleiding
 3.  Bergsportavonturen
  1. a. Live Motion coachreizen

Mister Mountain

 1. speciaal voor vrouwen die persoonlijk willen groeien.
 2. stimuleert leiderschap, vitaliteit, gezondheid en optimaal presteren door coaching. 
 3. daagt vrouwen uit om deel te nemen aan avontuurlijke coachreizen.
 4. maakt bergsport toegankelijkrealiseerbaar en haalbaar voor vrouwen en zet dit in als middel.
 5. biedt fysieke begeleiding bij het behalen van bergsportdoelen.

Loop jij vast? Heb je last van stress? Wil je de balans in je leven verbeteren? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0629087785.